Sunday, 22 January 2012

memory~~

ehem2.. ouhhhh... penatnya.. tp hve fun kan.. baru jer balik dari bercuti2 di bintulu.. nice memory... hehehe.. nak cakap pasal bintulu nih,banyak jugak bezanya dari kuching.. waterfront nya yg bez.. lagi2 tanjung batunya.. hehe.. 2 hari kat situ,2 hari juak nguras dkt tanjung.. lalalal.. aku pa gik,mala la snapsnapsnap. hahahha.. kepada safura,tq ya, famly ko sungguh bait lalu.. lbeh2 lagik mamak ko.. =)) ..muka torang adeq beradeq memang sama jak,susah ku nak beza.. heheheh... xsuma orang merasa n alami memory apa yang aku alami kan asikin kan.. btw,, aku memang enjoy d cya.. len kali ada rezeki gik,nguras tempat len gik.. oversea ka.. cewahh hahahah..
tok lah geng aku yang spon aku g bintulu.. tq asikin.. hehehe..mek tauk kk ssh mok dpt green light g jauh2,coz ya mek tlg ktk juak.. =))
tok geng aku yg aku brambeh d bntulu.. at tnjung bebatu =))
asa artis.. lalalalala

Saturday, 14 January 2012

tak kesah sangat poooon~~~

handphone buat hal??
tak kesah sangat pooonn.... tak adenyer aku jg hp 24 jam.. mamak aku cakap,klo org tu asyik nak mesej jer 24 jam,haa org tu xdak kerja laen kerrr.. tak buat kerja rumah kerr... tak memasak kerrr.. tak tolong mak kerrr...tak makan kerrr... tak mandi kerrr.. asyik dengan hanphone handphone handphone...hhahahahha...  bilanyerr nak luangkan masa dengan diri sendiri klo mcm tuh.. apa?? pakwe asyik nak mesej ker?? hahahah.. carilah pakwe yang memahami.. =))mcm2 mamak aku tuhh.. tp ada benar nya juak kan.. =))


teda kredit??
tak kesah sangat pooonnn~~~hahahah.. paling2 pun family aku kan kol aku.. klo kawan2 aku cari, tunggu aku ada kredit la aku reply.. kihkihkih.. laen la klo urgent kan.. dulu dan skrang dah tak sama dah.. dulu ade pakwe  hanphone harus berkredit, almaklum la kan.. tapi sekarang teda kredit pun takperrr.. tak kesah sangat ponnn... hahahhah...


hidup bosann??
tak kesah sangat pooonnn~~ hahaha.. klo dah bosan buat la cara bosan.. paling2 pun aku tdo jerrr.. hahaha.. klo tak pun ajak kengkawan or kengkazen rlex sama2.. klo dah jumpa kengkawan tuh dah tak ingat dunia dah.. jam 3 a.m tuh terase baru jerrr 9 p.m... hahhahaha.. 

apa yang penting skang nih enjoy jerrr sementara hidup maseh bujang.. hehehhe... study pun blum habis,kerja pun belum ade,nak balas jasa orang tua pun belum lagi... umo pun maseh muda lagi.. =)) klo jodoh dah sampai tuh laen cita lahhh.. =))  skang nih aku harus berdikari.. apee lagi erkk??? cukup2 la nguras.. heheheh..
nih keta idaman ku...=))


nih my rummet n my bez frends =))

Saturday, 7 January 2012

lex2 lok nguras lok ^^

ohok ohok.. laaa... lmk ewh bowk ngabas blog tok.. dah penuh lalu debu.. hehehe... nguras lok d ctok ewh.. now aku sihat2 jak alhamdulillah.. ramey kengkawan madah ku dah brisi.. bena ka?? hahahah.. ya la kalik.. ni jalan x berisik nok mala makan makan makan n makan.. tapi, bila dah d poli lak,kurus la balit. hahaha. study hard hard hard la katakan.. (mcm la stdy, aku rasa,tdo jak yg lbih.. hahahah)

lex2 lok nguras lok ^^
apa owww.. lmk da x update tok,pnjg cta tok, p xtauk mo mula dari ney.. hahahaha.. k2, cta bez dlok k,, 1)aku dapat akj.. hahahahah.. x sangka..btw alhamdulillah glak2.. thanks 2 my prend yg dah byk support aku.. terutamanya tahah,safura,asikin,asraf, n mira.. now aku dah praktikal.. sem 4 dah aku.. aik,, 20 dah umo aku.. tp prangei gik kdk 14 taun.. hehehe.. cita pasal praktikal.... hurmmmmm stakat tok ok jak.. aku suka lah juak kerja kdak ya..(tp sakit palak) kihkihkih.. enjoy kerja d cya, staf pun ok jak.. ku redah jak walaupun fail nok d vouching sama tinggi level dengan aku bila duduk.. hahahah.. mok tengok ka aku bz kerja?? jom2 ..
nahhhhh kan busy nya saye... hehehehe..

lex2 lok nguras lok ^^
now.. aku dah banyak berubah. pengalaman lalu dah mematangkan aku.. belajar dari kesilapan bah.. pa2 pun , keep it smile.. sabarlah wahai hati.. ada hikmah d sebalik semua yang terjadi.. now pun aku bhagia d temankan kawan2 ku, kzen2 ku fmly ku.. dudi dlok pk hal cinta cintun tok ewh.. mun jodoh dtg x gney2 kan.. =)). umo dah nk msuk 20 tahun, pa azm tok ow.. tdo lok aku,dapat mimpi apa azm ku tok..=)). dh xda bnda dh mok d uras tok.. stop lok.. lak2 ngereco gik ^^..