Saturday, 16 July 2011

^^ BANGKIT!!

Hahahahahahha... bila dengar tittle nih, cam seram jer kan... hahaha.. bukan ar aku nih nak main jampi serapah ker apa ker yang dalam kepala korang tuhhh ^^ ..  yang macam dalam citer sijundai tuh,bukan tuh yer.. hehehe.. aku nih nak bangkit dari kekalahan aku sem lepas. aku nak perbaiki kesilapan aku.. tak nak ar repeat2 lagi.. seram ar masuk kelas orang lain.. terasa diri famose sangat diperhatikan . macam artis la pulak.. hahahah.. aku xleh nak pandang2 belakang lagi.. aku mesti bangkit!! otai katakan.. oppss!! hihihi..
ckap pasal enjoy pulak,sampai bila nak enjoy kan.. sampai bila2 enjoy pun takkan puas kan.. nah, berpada2 lah aku sem 3 nih.. 2 month dah cuti sampai tak rasa rehat pun aku nih,asyik nak enjoy jer... hahahahah... ckup2 la kan.. skrang masa stdy pulak,t klo dah cuti,ha cuti sampai tak ddk rmh pun kan.. hahaha..
nih hari pertama kiteorg masuk kuliah sem 3.. hehehe.. aja2 fighting!!

Friday, 20 May 2011

MBO


semalam tengok nurkaseh~~ huhu.. suma ibu2 kakak2 sebak nurkaseh, tapi aku? mana feel aku erk.. mmmm.. whatever lah.. dah tak de feel aku nak bercinta cintun nih.. tp bez gak lah tgk citer tuh.. (bez tgk gelagat mia heheheh) bah2, bubye!

Monday, 16 May 2011

ily~~

tq my frends.. being my side x kira mek ssh or senang.. mek doa takorang berjaya dunia akhirat.. mek sayang takorang glak2..^^

Sunday, 15 May 2011

mistake

bah, my own mistake.. hmmmm.. repeat 1 paper.. pangai palak.. aku hrp aku dapat cover ya sem 3 tok.. amin.. ya akan ngajar aku lbh dewasa lgik lps tok.. dgr lagu lok... k nenang ati dikpun ^^