Saturday, 16 July 2011

^^ BANGKIT!!

Hahahahahahha... bila dengar tittle nih, cam seram jer kan... hahaha.. bukan ar aku nih nak main jampi serapah ker apa ker yang dalam kepala korang tuhhh ^^ ..  yang macam dalam citer sijundai tuh,bukan tuh yer.. hehehe.. aku nih nak bangkit dari kekalahan aku sem lepas. aku nak perbaiki kesilapan aku.. tak nak ar repeat2 lagi.. seram ar masuk kelas orang lain.. terasa diri famose sangat diperhatikan . macam artis la pulak.. hahahah.. aku xleh nak pandang2 belakang lagi.. aku mesti bangkit!! otai katakan.. oppss!! hihihi..
ckap pasal enjoy pulak,sampai bila nak enjoy kan.. sampai bila2 enjoy pun takkan puas kan.. nah, berpada2 lah aku sem 3 nih.. 2 month dah cuti sampai tak rasa rehat pun aku nih,asyik nak enjoy jer... hahahahah... ckup2 la kan.. skrang masa stdy pulak,t klo dah cuti,ha cuti sampai tak ddk rmh pun kan.. hahaha..
nih hari pertama kiteorg masuk kuliah sem 3.. hehehe.. aja2 fighting!!

No comments:

Post a Comment